Cine suntem?

Suntem o agentie digitala full service.

Avem toate resursele de care este nevoie pentru a prelua, manageria si construi un proiect, trecandu-l prin firul magic al creatiei, prin zona codificata a dezvoltarii web, prin smoothie-urile Client Service-ului, prin mana de fier a project managementului, prin pragmatismul marketingului. Accesul la public se va face prin Social Media si Google adwords.

Echipa

Backend Developer

8-12 ore prins in fata monitorului in cautarea implementarii perfecte si securizate

Echipa

Front End Deveoper

Fratele mai mic al backend developerului, axat pe utilizarea celor mai noi tehnologii astfel incat proiectul tau sa fie disponibil si pe mobil fara batai de cap.

Echipa

Senior Creative

Boemul echipei, prins intre culori linii, cercuri. Este cel ce iti va incanta globii oculari prin creatiile sale.

Echipa

Senior Project Manager

Nu vrei sa-l cunosti! Ce conteaza este ca implicarea lui garanteaza specificatii corecte si respectarea deadline-urilor asumate. He is the man with the whip!

Echipa

Senior Account Manager

Vorbe dulci, cafele si smoothie –uri toata ziua. Raspunde la mailuri instant si dezvolta mecanismele campaniilor impreuna cu echipa.

Ce-ti poti dori mai mult?!

Echipa

Copywriter & Social Media Specialist

Ai mai multe sanse sa vorbesti cu ea pe Facebook, Twitter sau Google + decat sa o convingi sa scoata Capul din notebook. Va avea grija ca prietenii brandului tau sa fie activi si implicati in comunitate.

Echipa

Strategy

Asta este zona cea mai tricky! Nu vorbim doar de un om ci despre o echipa de seniori ce isi aduc aportul la strategia propusa. Pe modelul 6 brains are better then 1, in Sunshine you can trust.

Echipa

Gabi

“Inca asteptam textul de la el...”