• Este brandul numarul 1 international in segmentul produselor de ingrijire si colorare a parului si styling. Este recunoscut pentru inovatiile si ingredientele revolutionare si pentru calitatea inalta.

  • Web Design & Development
  more
 • It Looks este o aplicatie de Facebook construita sub forma unui concurs in doua etape. In prima parte participantele la concurs aveau posibilitatea de a-si alege coafura preferata dintre 3 modele reprezentative pentru L’Oreal Professionnel. In urma votului, isi puteau construi o echipa formata din 3 membri si participa automat la tragerea la sorti pentru o excursie in capitala stilului, Paris.

  In partea a doua a concursului, participantele puteau rasfoi galeria cu coafuri si vota o coafura realizata de specialisti romani, inspirati de ambasadoarele L’Oreal Professionnel. Si aici, prin tragere la sorti, participantele puteau castiga un tub de colorare gratuit.

  Promovarea produselor si a principalelor tendinte in coafura din sezonul toamna-iarna L'Oreal Professional si cresterea numarului de fani ai paginii de Facebook.

  Promovarea produselor L'Oreal Professionnel si implicarea in proiect a fanilor, a coaforilor din Romania si a saloanelor profesionale.